> u kotizaciju uključeno 2 vrste mesa (ukupno 5 kg) + 1x litra vina i voda
Početak natjecanja:
> okupljanje ekipa i podjela mesa 04.05.2024 od 15:00 sati
> početak kuhanja gulaša u 16:00 sati
> kraj kuhanja gulaša u 19:15 sati
Dodatne informacije:
Od 15:00 do 16:00 sati ekipe mogu raditi pripremu za kuhanje (rezanje mesa, luka, itd.) dok se plin pali točno u 16:00 sati
Kraj kuhanja gulaša (gašenje plina) je u 19:15 sati.
Sve ekipe dužne su za kuhanje nabaviti i pripremiti svoj kotlič, plamenik, bocu plina, začine, luk i sve ostalo što misle da je potrebno za kuhanje gulaša.
Kod kuhanja gulaša dozvoljeno je korištenje samo mesa koje se dobije kod dolaska ekipe, a svi ostali začini i dodaci mogu se dodavati po želji kuhara.
Ocjenjivanje gulaša odradit će 3 člani žiri od 19:15 do 20:00 sati kada je planirana dodjela nagrada.
Za 3 najbolje ekipe pripremljeni su pehari i vrijedne nagrade.